BABYFLEECE TILLSALU

Jag har en auktion ute på tradera på denna super fina fleece i storlek 50. Den kom aldrig till användning då August är född i mitten på Juli och det var super varmt.  :-) 
 
Lapparna sitter kvar och den är i toppskick! 
Gå in och kolla här - har även fler annonser ute.  
 
 
 

KAFFE, UTSTÄLLNING OCH KATTER

Jag är så himla trött. Idag när vi steg upp vid sju så var kroppen tung som en sten, kunde knappt röra mig. Känner mig lite krasslig också,  kanske håller jag på att bli sjuk? Kaffet som doftade underbart i köket gjorde ändå att jag lyckades dra mig upp för att istället lägga mig på soffan med filt om mig och titta lite smått på nyhetsmorgon. ;-) Nu har J dragit iväg till skolan och August sover så jag sitter i sängen och tänkte titta på något mysigt, tror att kroppen behöver vila lite så detta är verkligen helt underbart. Mina två fina kisar håller mig sällskap, Knut och Moa. ♡ 

Ikväll ska hela familjen gå på utställning! Det är J som har utställning på skolan, så det ska bli riktigt roligt att få se vad dem har sysslat med under denna kurs. 

Moa och Knut. 


BONDE SÖKER FRU

Jag bara älskar Onsdagar! Älskar att krypa upp i soffan med något gott och titta på Bonde söker fru. Tycker att det är riktigt underhållande program, dock är jag lite besviken över att det inte finns något ögongodis med denna säsong. ;-) Brukar ju alltid vara någon som man tycker är lite extra tjusig.. haha! 
 
Kvällen till ära har vi köpt glögg, kunde inte låta bli när vi såg flaskan i affären. Är det förtidigt?! Jag har redan bakat lussekatter i år. Snart ska jag dessutom köpa hem julmust och pepparkakor med, är så sugen! 

 
 

VACKRA HÖST

För någon vecka sedan tog jag och J bilen in till stan och gick en promenad i det fina höstvädret. Älskar att åka till nya ställen som en liten utflykt och bara mysa. ♥  Här satte vi oss på en bänk och matade August och tittade ut över vattnet, det är inte ofta man kommer iväg såhär längre, men när man väl gör det så uppskattar man det till tusen. 
 
 

MELLANMÅL

Jag är riktigt usel på att äta mellanmål, lunch och sådant när jag är ensam om dagarna men ibland överträffar jag mig själv. Jag orkar liksom inte lägga ner tid på att göra någon mat när jag ändå är ensam, tycker det är jobbigt med all disk och att sedan få äta ensam. 

Detta är något som jag absolut håller på att ändra på, jag har ju ett litet barn som snart kommer att börja äta vanlig mat. :-) Det ska bli så himla spännande! 

Att dessutom äta någorlunda nyttigt är viktigt för mig. Jag äter ju absolut inget kött eller fisk, utan äter helt och hållet vegetariskt.  Så det blir mycket grönsaker och andra smaskigheter ;-)

Idag gjorde jag en macka på surdegsbröd med avocado, tomat, fetaost och sallad.  Så himla gott och enkelt! Till det gjorde jag dessutom en blåbärs smoothie, ibland överträffar jag mig själv. ;-)


TRÖTT DAG

Kvällen igår spenderade jag själv med August då J åkte iväg på ett möte hela kvällen. Precis som jag anade fick August feber och var stundvis väldigt gnällig, men efter en alvedon var han sitt vanliga jag igen och vi myste hela kvällen innan han slocknade strax innan nio. Han är så duktig nu som sover hela nätter, vaknar när vi stiger upp runt 7 och somnar sedan igen vid nio tiden och sover ett par timmar till. 
 
Idag är det Onsdag och vi kom precis in efter en promenad ute i höstrusket,  strax skall J åka till skolan så då ska jag och August ha en mysig dag hemma. Möjligtvis en promenad, annars så är jag väldigt trött idag och skulle bara vilja spendera dagen i soffan med filtar, kaffe och serie. Fördelen med hösten är att man kan stanna inomhus hela dagen och dricka massor av te/kaffe utan att må dåligt över det. 
 
Vad gör ni idag? :-) 
 
August sover sin förmiddagslur nu. ♥
 
 
 

HALLOWEEN FIKA

Såg dessa söta muffins i affären och kunde bara inte låta bli att köpa hem. Det är bitar av mörkchoklad inuti, herregud så gott! Perfekt sätt att umgås med varandra är att ta kaffe och fika på eftermiddagen. 

I detta fall blir det sötsaker framför middag. ;-) 

DET GICK BRA

Sprutan gick bra! Pjuuuh, han blev lite ledsen men det gick över ganska fort. Så nu taggar vi inför att han inte får någon feber utan förblir frisk. 

Nu ska jag följa med och lämna småsyskonen vid tåget, dem ska nämligen till Ljungby och spendera höstlovet där. Sedan ska jag bara mysa med min lilla familj innan J drar iväg på ett möte ikväll, så jag och August kommer att ha ensam tid ikväll. ♡

Älskar att vara osminkad och ha myskläder på


GODMORGON TISDAG

Godmorgon alla fina! 
Idag vaknade vi upp till ännu en vacker höstdag, så himla underbart. 

Spenderar min morgon i soffan framför serier,  bästa stunden på dagen är helt klart att dricka massor med kaffe och bara ta det lugnt. Att man dessutom har en liten glad morgonbebis i sitt knä gör ju det hela inte sämre. ♡

Nu ska vi dock packa in oss i bilen för att bege oss mot BVC, August ska få sin första spruta. Gör redan ont i hjärtat att dem ska sticka en nål i hans knubbiga lår. ♡ 


SNABB LUNCH

Slängde ihop en snabb lunch till mig och lillasyster. Tog lite av allt jag hittade i frysen vilket resulterade i matvete tillsammans med broccoli, sojabönor,  morötter, lök och  wokgrönsaker. Så himla gott och enkelt. 

Nu är vi lite trötta och myser i sängen en stund medan August sover. ♡


PROMENAD I HÄRLIGT HÖSTVÄDER

Jag är en sån person som älskar värmen ifrån sommaren, de ljusa kvällarna där man kan leva i samma klänning och slänga sig i vattnet när det blir för varmt. Men hösten är inte så dum, inte som det är nu iallafall. Så länge jag får sol om dagarna tillsammans med vackra höstlöv och lite kyla så är jag väldigt nöjd, skippar gärna regnet och de tunga molnen som lägger sig som ett lock över himmelen. 
 
Så jag packade ner min lilla August ned i sin nya åkpåse och gick en runda tillsammans med mina syskon som har höstlov nu, så himla mysigt. Tror att August uppskattar hösten lika mycket som jag, han  somnade gott i vagnen (händer inte ofta) och vi kunde gå en riktigt lång runda innan han vaknade igen och ville hem och äta. Har en riktigt matglad bebis ;-) Nu blir det kaffe och ikväll  väntas tacos, mums! 
 
 
 

MÅNDAG 26 OKTOBER

 
Godmorgon ♥
Inatt har jag sovit så himla skönt, kanske med tanke på att vi får sova hela en timme längre gjorde att man kände sig riktigt utvilad idag. Helgen har spenderats i Ljungby hos min syster, så det blev en helg fylld med IKEA, promenader, lite vin och annat smarrigt. Nu är vi hemma igen och vardagen drar igång, idag ska jag vara ute i det perfekta höstvädret samt åka och veckohandla, favorit sysslan på hela veckan. :-) 
 
Tycker att denna bilden från helgen på IKEA är så rolig, en stor kopp kaffe till mamma och en flarra ersättning till August. ♥
 
 

MORGON STUND HAR GULD I MUN

Godmorgon. ♡ 
Sitter framför nyhetsmorgon med en kopp kaffe och bok. Njuter av lugnet innan bebis vaknar och dagen drar igång, hade hoppats på fint höstväder idag så att jag skulle kunna gå ut på en långrunda med vagnen men det regnar och är grått ute idag. Kanske blir det finare sen! 

Jag måste säga att jag älskar att stiga upp tidigt för att dricka massor av kaffe, titta på nyhetsmorgon, läsa ur en bra bok och bara ta det lugnt. Det är vardagslyx för mig! :-) 

Hoppas ni har en fin morgon


AUGUST MIN AUGUST

Tänk att min fina prins är tre månader gammal nu.  ♥
Det känns som igår jag fick August i min famn, den sena Söndags kvällen i Juli. Nu är han en stor kille på hela 7580gram och 63 cm. Min fina älskade son, vad glad jag är i dig!